Bierfeesten

Een jaarlijks feest vol plezier, gelach, amusement, sfeer, gezelligheid, vriendschappen, randanimatie, meer dan 60 verschillende bieren en noem maar op. Kortom: De Chiro-KSA Bierfeesten!

Tijdens het weekend van vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2024 organiseert onze jeugdbeweging in een grote feesttent weer haar jaarlijkse Bierfeesten. Deze vind plaats aan ons Chiro-KSA heem (Molenhoeven 40a, 3980 Tessenderlo).

Maar wat valt daar nu allemaal te beleven tijdens de bierfeesten? Doorheen het hele weekend kan je gezellig iets komen drinken en heb je de keuze uit meer dan 100 verschillende bieren. Keuze genoeg dus!

Hiernaast organiseren wij ook enkele leuke randactiviteiten. Op vrijdag avond houden wij onze Quiz der Bierfeesten. Wie weet win jij dit jaar wel de hoofdprijs van onze Quiz der Bierfeesten! Op zaterdag valt er ook heel wat te beleven op ons terrein. Op zaterdag namiddag organiseren wij een aquavolleybaltoernooi en een kinderfestival. Auquavolleybal houdt in dat je volleybal speelt met de voeten en onderbenen in het water, plezier gegarandeerd! En in het kinderfestival kunnen kids zich uitleven op springkastelen, verschillende doe-activiteiten en zelfs vliegen over ons terrein door een kabelbaan! ’s Avonds kan je ook nog eens genieten met een lekker biertje in de hand en luisteren naar geweldige muziek van enkele live bands. Nog geen genoegen van de avond? Geen paniek! Want er komt ook nog eens een DJ die ons de nacht in voert.

Wil je graag up to date blijven van onze Chiro-KSA Bierfeesten? Volg dan zeker onze facebook pagina van de Bierfeesten en de evenementen die online staan op FB!

Facebook pagina Bierfeesten
Evenement Bierfeesten
Evenement Quiz der Bierfeesten

Hier alvast enkele sfeerbeelden van de vorige jaren!

Back to top