Afdelingen

Sloebers

Ben jij al zes jaar geworden? Hou je van gekke spelletjes, vuil worden en roepen en tieren zo luid als je kan? Dan ben jij de geknipte Sloeber!

Bij de sloebers zitten alle leerlingen van het 1ste, 2de en 3de leerjaar.

De sloebers zijn iedere zondag welkom bij de volgende leiding.

Joro’s

Klein, maar niet meer de kleinsten: de joro’s! Joro’s houden van spelen, zo simpel is dat! Ze ontdekken de wereld en zijn onnoemelijk nieuwsgierig. Ze dollen en rennen door het bos. Of ze trekken eropuit voor een tocht vol spelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten.

Bij de joro’s zit de hele bende van het 4de, 5de en 6de leerjaar.

De joro’s ravotten iedere zondag bij de volgende leiding.

Sjims

De sjims trekken eropuit met de fiets om in één of andere dorp een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over de gekste avonturen. Kortom: typisch sjims…

Bij de sjims zitten alle tieners van het 1ste, 2de en 3de middelbaar.

De sjims kunnen hun uitleven bij de volgende leiding.

Sjaspi’s

De oudste afdeling neemt het er goed van en wisselt hevige spelen af met stevige babbels in het gezelligste hoekje van het lokaal. Af en toe staan ze stil bij ‘leiding zijn’ of proeven ze van het leiden van een jongere afdeling. Maar ook al zijn ze de oudsten, toch leven ze zich heel graag uit in een leuke tocht, een boeiende quiz, een wild spel of een levensgroot chaosspel.

Bij de sjaspi’s zitten alle pubers van het 4de, 5de en 6de middelbaar.

De sjaspi’s amuseren zich doorheen het jaar met de volgende leiding.

Back to top