Sloebers

Nieuwsbrief Sloebers

Lieve sloebers, ouders, …

De bronafbeelding bekijken

In deze nieuwsbrief kunnen jullie al de mega super leuke en toffe activiteiten terugvinden die wij, de leiding, hebben gepland voor de maanden januari, februari, maart en april.

Zondag 5 januari

PAS OP! PAS OP! DE POLITIE KOMT ERAAN! Welke boeven kunnen het best iemand beroven of het beste iets uit een museum stelen? Vandaag gaan we zien wie dit allemaal kan, maar hopelijk word je niet door de politie in de gevangenis gestoken.

Zondag 12 januari

Hebben jullie vandaag geluk of ongeluk? Dat hangt niet van de leiding af, maar van jullie… Hoe goed kunnen jullie aan een rad draaien? Ik hoop dat je niet te hard of te zacht draait, want dat kan in jullie nadeel spelen.

De bronafbeelding bekijken

Zondag 19 januari

Wie zou er graag eens een machtig persoon zijn met een groot bezit? Ik hoop jullie allemaal, want vandaag gaan we over de grenzen heen en veroveren we de hele wereld.

Zondag 26 januari

“Pokémon, gotta catch’em all, I know it’s my destiny” Weten jullie waar dit liedje vandaan komt? Kom dan meedoen met het supermegafantastische POKEMON-spel, zodat we alle pokémons kunnen vangen.

Zondag 2 februari

Vandaag is het jammer genoeg geen activiteit, want de Sjaspi’s hebben hun jaarlijkse fuif georganiseerd en de leiding is daardoor zeer moe.

De bronafbeelding bekijken

Zondag 9 februari
Vandaag is het eindelijk zover… Kunnen jullie blijven rechtstaan op ijs? Dat zullen we zeker te weten komen tijdens deze activiteit, want wij gaan SCHAATSEN. Meer info volgt nog via mail.

Zondag 16 februari

De bronafbeelding bekijken

Vandaag kom je best niet alleen naar de chiro-KSA, want alle spelletjes gaan per twee zijn! Het is vandaag dan ook de enige echte vriendjesdag. Neem vandaag dus een vriendje mee dat samen met jou de allerleukste namiddag van zijn/haar leven zal beleven.

Zondag 23 februari

Met …… kan je alles maken, een boot of een vliegtuig of een trein, een huis met echte daken, heel groot of misschien ook heel klein.
Weten jullie welk woord we missen? Een tip: het woord heeft 4 letters? Weten jullie het nu al? Om het ontbrekende woord te weten, moeten jullie zondag allemaal komen en misschien verklappen we het dan! ?

De bronafbeelding bekijken

Zondag 1 maart

Het is geen activiteit vandaag, maar dat wil niet zeggen dat je niet naar de chiro-KSA moet komen. Het is vandaag onze superleuke Smuldag. Kom zeker met je ouders en familie iets eten. Meer info volgt nog via mail.

Zondag 8 maart

Een paar weken geleden hebben jullie een vriendje mogen meenemen naar een activiteit, maar de leiding heeft gemerkt dat jullie ouders jaloers waren dat zij niet mee mochten spelen. Daarom is er vandaag een mega fantastisch groot familiespel. Kom dus zeker niet alleen en neem je broertje, papa, mama, peter, nonkel, meter, oma… mee om allemaal samen te spelen.

Zondag 15 maart

De bronafbeelding bekijken

Hebben jullie al van het Wilde Westen gehoord? Daar zit het vol met cowboys en indianen, die elke dag tegen elkaar strijden. Wij zijn wel eens benieuwd hoe goed jullie tegen elkaar kunnen strijden?

Zondag 22 maart

Oef! De winter is gedaan, nu kunnen we eindelijk weer buiten komen zonder te bevriezen. Maar kunnen jullie ook overleven in de natuur? Kom zeker naar deze activiteit als jullie van echte survival houden, als je durft ten minste…

De bronafbeelding bekijken

Zondag 29 maart

KNORR KNORR, MEUUHHHH, TOKTOKTOKTOKTOKTOOOOKKK, IAAAIAAAA… Weten jullie waar deze geluiden vandaan komen? We hebben vandaag echte boeren en boerinnen nodig, kom jij ook helpen?

Zaterdag-zondag-maandag 4-5-6 april

Het is zover, waar jullie heel lang naar hebben uitgekeken. Het Sloeber- en Joroweekend. De leiding kan alvast niet wachten. Zet de datum in je agenda, want dit weekend wordt onvergetelijk! Meer info komt nog via mail!

Zondag 12 april

Het is vandaag geen activiteit, omdat het Pasen is.  

De bronafbeelding bekijken

Zondag 19 april
Oy ik ben Olly, Ik ben lekker als een lolly, Ik ben super rock & rolly en kan rijmen als een schmollie, Hé Olly Olly Wannabe, Hoeraatjes kakaatjes, Hey hey de beste DJ. Begin al maar te oefenen op dit liedje, want de leiding gaat jullie helemaal onderdompelen in de wereld van Olly Wannabe.
https://www.youtube.com/watch?v=k0B-YVL41u8

Zondag 26 april
Deze zondag is het anders, geen activiteit van jullie leiding, maar van iemand anders. Als je wilt weten wie, dan moet je zondag komen! ?

De gegevens van de leiding:

Senne Vanbael: senne@chiro-ksa.be                         0472/ 68 10 77  

Astrid Vandingenen: astrid@chiro-ksa.be                0479/ 89 67 93                          

Xenia Verachtert  xenia@chiro-ksa.be                     0496/ 25 19 35