Joro’s

Nieuwsbrief Joro’s

Zondag 5 januari:  Hopelijk zijn jullie na al die kerstfeestjes klaar om jullie volledig tot leven te laten komen. De gezelschapsspelletjes die op het kerstfeest er nogal levenloos bij lagen, zullen nu tot leven komen! We spelen vandaag levende (gezelschaps)spelen.

 

Zondag 12 januari: Vandaag is de weg naar succes te bereiken als je bovenop de ladder geraakt en je daar je plaatsje blijft verdedigen. Geen zorgen als je onderaan de ladder begint als je hard genoeg werkt, zal je bovenaan de top eindigen.

 

Zondag 19 januari:  Blind, doof, een arm of een been dat het niet meer doet?! Voor ons lijkt het vanzelfsprekend dat alles maar werkt in ons lichaam. Maar daar zal de joroleiding even een stokje voor steken! Tijd om eens te kijken hoe de Chiro-KSA-spelletjes er zouden uitzien als ons lichaam niet meer werkt zoals we dat gewoon zijn.

 

Zondag 26 januari: Even testen wie er nu de beste is. Als leiding zijn we er natuurlijk van overtuigd dat wij dat zijn, maar het is vandaag aan jullie om het tegendeel te bewijzen. Er wordt vandaag gestreden tussen de leiding en de leden!

 

Zaterdag 1 februari: De Sjaspi’s hebben er weer alles aan gedaan om er een spetterend feest van te maken. Wij zijn helemaal klaar voor onze jaarlijkse AspiBeatz.

 

Zondag 2 februari: Omdat de leiding nog tot in de late uurtjes heeft moeten opruimen voor AspiBeatz is het helaas geen activiteit vandaag. Tot volgende week!

 

Zondag 9 februari: Tijd om je handschoenen boven te halen, want het is weer tijd voor onze jaarlijkse schaatsuitstap! Meer info volgt nog via mail. 

 

Zondag 16 februari: Vrolijke vrolijke vrienden, vrolijke vrienden dat zijn wij. Als we samen gaan kamperen in het bos of op de hei, dan klinkt het wel duizend keren: ‘vrolijke vrienden dat zijn wij!’ Tijd om je vrienden mee te nemen naar de Chiro-KSA. Zo kunnen ze maandag in de klas gaan vertellen hoe geweldig het wel niet was op jouw Chiro-KSA!

 

 
   

 

Zondag 23 februari: We hebben jullie hulp nodig vandaag! Er is iemand VERMOORD bij ons! Tijd dus om jullie speurneus op te zetten en achter de dader aan te gaan om te weten te komen wie het heeft gedaan, waar en met welk voorwerp. Kom maar snel tot bij ons, er is geen tijd te verliezen.

 

Zondag 1 maart: NJAM NJAM! Zin om je buikje lekker te vol te komen eten. Nergens zo een goed sterrenrestaurant als de Chiro-KSA keuken in de Sint-Barbarazaal. Meer info volgt nog.

 

Zondag 8 maart: Na de overheerlijke Smuldag gaan we zelf eens aan de slag! Nu vinden we het leuker als jullie tijdens het koken ook wat laten zien van jullie kennis. We gaan dus de enige echte Joro-kookquiz houden.

 

Zondag 15 maart: Vandaag spelen we een heel groot spel. Wil je meer weten, dan zul je moeten langskomen vandaag!

 

Zondag 22 maart: Omdat wij al gezien hebben dat jullie af en toe het varken uithangen op zondag gaan we nu eens kijken wie het grootste varken is van ons allemaal. Wij spelen vandaag op een terrein waar varkens graag spelen namelijk in de modder! Neem ook reservekleren mee voor achteraf, dan kunnen we onze varkentjes achteraf wassen.

 

Zondag 29 maart: Ben je het ook zo beu dat wanneer je thuis of op een familiefeest begint over dikke bertha, paard en ruiter, vlaggenroof, knuffelcatch of sjorren ze je voor geen meter begrijpen en je altijd opnieuw moet uitleggen wat je bedoelt? Wij hebben de oplossing voor je, neem vandaag een broertje, zusje, oma, opa, tante, nonkel, mama of papa mee en dan kunnen ze voor 1 dagje meegenieten van het joroleven. Zorg er wel voor dat degene die je meeneemt minstens 9 jaar is.

 

Zaterdag 4 april  tot en met maandag  6 april : Ons jaarlijks Sloeber- en Joroweekend is weer aangebroken. Meer info volgt nog via mail.

 

Zondag 12 april : Vandaag is het jammer genoeg geen activiteit, want het is Pasen. Vrolijk Pasen iedereen!

 

Zondag 19 april: Vandaag doen we alles lekker omgekeerd!

 

Zondag 26 april: Vandaag zijn jullie echte proefkonijnen. De Sjaspi’s hebben een activiteit voorbereid om eens te proeven van het leiding zijn.

 

Voor vragen kan je altijd terecht bij

Aline                           Emilia                          Jorne                          Sarah

0497307877               0478955269               0487710913                0479079583